top of page

Mini Dragon Group (ages 6-7)

Openbaar·37 leden

Скільки насправді має бути унікальності в дипломі і хто це реально перевіряє

Питання до тих, хто вже захищався. Наскільки жорстко на кафедрах ганяють диплом через антиплагіат і чи реально пройти з нормальним відсотком, якщо писав сам. Чув абсолютно різні цифри і вже не розумію, кому вірити. Хтось міряв свою роботу одразу в кількох системах?

9 weergaven

Я теж довго не міг зрозуміти, звідки беруться ті відсотки. У знайомої на кафедрі проганяли через дві системи одразу і результат відрізнявся відчутно, тому орієнтуватись на одну цифру я б не став. Поки шукав інфу, натрапив на сервіси, які заявляють, що не тримають архівів готових робіт і кожен текст роблять з нуля під конкретне завдання, ще й окремо підганяють оформлення під вимоги свого вишу. Якщо цікаво звірити такі заяви, можна глянути https://na5ku.com.ua/uk/ і подивитись, що вони самі про свій підхід пишуть. Там ще згадують, нібито ШІ використовують хіба для структури і аналізу даних, а текст пишуть руками. Звучить логічно, але я б усе одно фінальний варіант сам прогнав через кілька перевірок. Довіряй але перевіряй, класика.

bottom of page